Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. május 25., szombat

    Esküvős bejegyzés 3.- A menyasszony ruhájának kiválasztása

    Sziasztok csajok!

    Egy kicsit beszélek arról, hogy így a 3. választás után mik a tapasztalatok.
    Én mindig azt mondtam, hogy ha meglátod azt a ruhát, amiben férjhez fogsz menni, érezni fogod. Ez mind a 3 esetben be is jött.

    Még a ruha megválasztása előtt szalont kell választani. Rögtön a telefonos időpontkérésnél minden eldől. Ha kedvesek, akkor látogassunk el a szalonba, de ha nem, akkor hanyagoljuk a dolgot, hiszen a próbák alatt szükség van arra, hogy teljesen a menyasszonyra koncentráljanak, valamint arra is, hogy hercegnőnek érezzük magunkat!

    Judit Kaposváron választott magának ruhát-bár előtte jártunk Nagybajomban és Berzencén is-, mert oda költöztek a vőlegényével Decemberben.
    Fontos a választásban az, hogy milyen stílusú ruhát szeretnénk. (No meg az, hogy kinyissuk a pénztárcát, mert 80-tól kezdődnek a bérlési árak, a határ pedig...)
    Az Elizabeth Nardo szalonok ruhái között megtalálunk mindenféle stílust, de leginkább a fehér csillogás dominál. Ilyenek a Shalia Sposa ruhái is. Magyarországon ezek a márkák mennek talán leginkább, valamint az olasz ruhák, melyek közül a kaposvári Ági szalon is válogat. A Cosmobella  ruhákat úgy tudnám összefoglalni, hogy egyszerű, de nagyszerű.

    Ha az irányvonalat tudjuk, akkor természetesen könnyebb a választás, de! még itt is ütközhetünk pl. olyan nehézségekbe, mint a 'nem tudok dönteni két ruha közt'. Ezen úgy lehet segíteni, hogy figyelembe vesszük:
    - mennyire kényelmes a  ruha
    -mennyire előnyös
    -milyenek lesznek a kiegészítők
    -a díszítés színei
    és a legfontosabb:
    - milyen szerepben van bent a menyasszony.
    Pl. Judit nem tudott dönteni két ruha között. Mondtam neki, hogy az egyikben klasszikus királynői kinézete, a másikban pedig modern hercegnős van. Megkérdeztem,hogy királynő, vagy hercegnő szeretne lenni. Amúgy az utóbbit választotta.

    Választottja egy ekrü ruha. Idén nagyon megy az ekrü, úgy ahogy a fekete- fehér ruhák is. Bár az utóbbi nagyon megosztó kategória. Ti hogy vagytok vele? Szintén ilyen a színes-fehér ruha is. Arról mi a véleményetek?

    És jön a meglepi:

    A szalonválasztás annyira jól sikerült, hogy meg is lepődtünk. Még mi is királylánynak éreztük magunkat. Imádtam ott lenni.
    És, mivel a nővérem egyben fizette, kapott 25% árengedményt.
    Miután kimentünk az üzletből, visszahívtak minket, hogy valamit elfelejtettek. Juditnak adtak egy borítékot, amiben 1 éjszak+reggelis Sárvári apartmanhotel szállás van 2 fő részére ajándékba!!!
    Ez nagyon sokkolt minket. És még vissza is hívtak, pedig ha nem szólnak, nem tudjuk,hogy ez van.
    És akkor a slusszpoén : mi, akik Judittal mentünk (5-en) mind kaptunk egy ilyen utalványt!!!
    Ezt elhiszitek? Mi még fél órán keresztül sokkban voltunk, nem csak a ruha miatt.:)
    Az Ági szalon  üzletei Kaposváron és Balatonbogláron találhatók.

    No, ilyen egy sikeres ruhaválasztás. Remélem, hogy ti is találtok egy ilyen igényes, vendégbarát szalont!

    A fűzős ruhákat mindenkinek ajánlom, remek alakot kölcsönöz- bár nehéz befűzni.

    Vigyetek magatokkal mindig valakit, aki viszonylag objektív- úgyis az lesz, hogy jajjjjjjj-jajjjjjjjjj---jajjjjjjjjjj, ez is, meg ez is szép :) , de mégis! Kell oda valaki, aki megmondja, a külső szemlélő többet lát!


    Puszi,
    Pillangólány





    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése