Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. augusztus 5., hétfő

    SATC 4.- Fiatalok és lelkesek

    Sziasztok csajok!



    Érett vagy éretlen? Ez a mai kérdésem. Ebben a részben a sorozatban a 20-as éveikben járó fiúkról van szó.
    Hát, ma már nem hiszem, hogy ennyire elkülönül a dolog. Inkább komoly és laza van.
    Mind a kettőnek megvan a maga előnye. De elég csak az egyik vagy csak a másik? Van-e arany középút?
    Nézzük az idősebb pasikat.
    Mi az előnyük? Igazából talán a kiszámíthatóság. Az, hogy bizony ők már egy fix pontra vágynak- általában, ez  nem mindegyikre igaz. És a nők többségének ez a cél.
    Ezzel szemben ott vannak azok az iszonyú dögös, de kalandos húszasok. "Kolivillákban" laknak, esetleg koszos albérletekben. Sörözni járnak hétköznap és nem zavarja őket, hogy honnan jön a pénz, amiből ruhát/kaját vesznek maguknak. Hát itt a hátrány. Hogy bízhatod magad és leendő gyerekeiteket egy ilyenre? Inkább bízzuk rájuk az orgazmust!:) Az biztos, hogy a fiatal fiúk szívesen kalandoznak. " Minél fiatalabban, annál jobb a szex. Az a jó öreg mindentmegteszek, kiakarlakeglégíteni mocskos szex!" (Miranda) De, ha belegondolunk, nem kalandoznak ugyanúgy a komoly férfiak is? Megint oda lyukadunk ki, hogy keresem a parazsat. Könnyebben feladjuk, ha már "komolyak" vagyunk?
    Mi a megoldás? Ha gyereket akarsz, keresd fel idősebb férfi ismerőseid, ha egy kiadós szexre- felelősség nélkül-, akkor a fiatalságot? Lehet a kettő egyben?
    Az egyik barátnőm, aki igazi fiatal csaj- a komolyság útján-, vicces, bulis, de nem a klasszikus partylady. Eddig olyan fiúkkal járt, akiket nehéz volt kapcsolati szinten  komolyan venni. Szexi, stílusos idegenek, akikkel nagyokat nevettünk egy pofa sör társaságában. Este játszótéren vandálkodtunk, majd eszméletleneket szeretkeztek. De nem működött a kapcsolat. Nem tudtak megegyezni több kérdésben ezekkel a fiúkkal. Most találkozott valakivel. Harmincas. Komoly, csinos és szexi. A szex megmaradt jónak. De más, ez komolyabb. Nem azok a céjaik, mint eddig. Sőt, a barátnőmnek még a gyerekek is számításba kerültek. Ijesztő. A pasi kora nem csak a viselkedését, de a mi milyenségünk is definiálja? 
    Miközben korban haladunk előre... a stílusban maradhatunk hátul? Magyarországon maradhatsz 40 évesen is fiatal? Ha a pasid definiál... jól kell, hogy válassz!

    Puszi,

    Pillangólány

    1 megjegyzés:

    1. Szerintem ez személyiség/alapbeállítódás függvénye, és nem a koré. Mármint, hogy valaki kapzárási pánikol minden hónap harminc napján keresztül, vagy családalapítós fajta...stb.

      VálaszTörlés