Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. szeptember 16., hétfő

    Shine Blue- A mindennapi nő illata

    Sziasztok csajok!

    A Coty Hungary Kft. jóvoltából most én is tájékoztathatlak titeket egy csoda megszületéséről.
    Ez nem más, mint a Shine Blue, Heidi Klum új illata.


    Ez a design tökéletesen megtestesíti mindazt, ami egy igazi nőt jellemez. Azt, amilyenek mind lenni szeretnénk. Magabiztos, elegáns, karakteres, visszafogott, nőies, gyönyörű. Amilyen maga Heidi is.
    Bizony, hölgyeim, egy anya is lehet ízig-vérig nő. Ahogy te is; az egyetemista, a büfés, a színész, a táncos, a gyári munkás. Sugározz te is úgy, mint egy modell!
    "Ébreszd fel érzékeid és ragyogj!"


    "A parfümöt rejtő kartondoboz tökéletesen illeszkedik az üveg design-hoz. A fényes, ég-kék dobozon feltűnnek a koncentrikus körök, mintha vízcsepp keltette fodrozódó hullámok szaladnának rajta végig. Az arany szegéllyel keretezett panelben megjelenik a parfüm és Heidi neve, valamint a visszafogott logo, mind a kifinomult luxus jegyei. "

    Mi másra is vágyhatnánk a komor tél felé közeledve, mint a nyár frissességére egy csodaszép üvegbe zárva?

    "Hagyd, hogy elvarázsoljon és felébressze érzékeid ez a vibrálóan élénk, misztikus illat, képzeld el, hogy egy távoli, napsütötte szigetre repít, amit körülölel a türkizkék tenger – egyenesen Heidi oázisában érezheted magad. A szívillatban feltörő, mélységes akvatikus jegyek az óceán energiáját árasztják. Ez a finom, meleg, szelíden napsütötte jegyeket tartalmazó illat úgy nyugtatja az érzékeket, ahogy a lemenő nap sugarában elcsitulnak a tenger hullámai. Amilyen maga Heidi, olyan örömteli, sugárzó és nőiességtől áthatott az illat is."


    Mitől lesz ilyen csodálatos ez a parfüm?
    "Az illat friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig fokozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki." 

    Ha mégsem ez az, amit keresel, akkor a Heidi másik két Shine parfümét feltétlen illatozd meg az üzletekben, bár még ebben a hónapban megteheted ez a Shine Blue-val is!







    Néhány információ, mely meggyőzhet titeket, hogy ez az az illat, amit viselhettek:

    Fejillat                                     bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
    Szívillat:                                  rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
    Alapillat:                                  cédrus, szantál, pézsma
    Perfumőr:                               Daphné Bugey from Firmenich  


    Az árakat is ránk szabták hölgyeim, mert semmivel sem drágább egy drogériás parfümnél!
    A 15 ml-es EDT ára 5399 forint,
    A 30 ml-es kiszerelés 7999 forintba kerül.
    Ezen kívül létezik egy 75ml-es DNS is belőle, mely már 2569 ft-ért a miénk lehet.

    “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!”- nyilatkozta a csodaszép modell.


    A legjobb dolog pedig tudjátok mi? Hogy Heidi nekünk teremtette ezt az illatot. A mindennapi nőknek! Azért, hogy mi is bármikor elrepülhessünk az ő varázsszigetére, és mindenkit elkápráztassunk, akárcsak ő!


    Puszi,

    Pilangólány









    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése