Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. október 18., péntek

    She újdonságok!

    A s.he stylezone őszi sminktrendeiről szeretnék nektek beszámolni.
    Gyönyörá színek fognak idén dominálni! Hogy melyek ezek? a pávakék, a rozsdabarna, a bordó, de ezen kívül még rengeteg őszi színt találtok meg a polcokon.  Tehát a termékek már ott vannak  a dekortálcákon. Hajrá! Irány!:)

    A négy fő  irány :
     Nude-Look, Sugar&Spice, Eye Catchers, Grace&Elegance.

    Nude Look
    Azoknak, akik a természetes hatású sminket szeretik! A kevesebb több alapon működik a színek használata a nude look-nál. A szemhéjra bézs, barnás, vagy arany szemhéjpúdert vigyünk fel, és egy fekete szempillaspirállal hangsúlyozzuk a pillákat. Intenzív színű rúzsok helyett pedig használjunk aranyló- és rosé árnyalatokat.




    Sugar&Spice

    Az igazán trendi csajoknak! Ennél az élénk, harsány színek dominálnak. A trendi cukorka színek mellett (főleg pasztellszínek, rózsaszínes, lazacos, korallos árnyalatok) a pávakék is feltűnik, a kettő ötvözéséből pedig nagyon trendi smink készülhet el. Az élénkebb árnyalatú rúzsok frissességet kölcsönöznek az arcnak, érdemes kipróbálni.


    Eye Catchers
    Azoknak, akik szeretnék felhívni magukra a figyelmet! Itt a klasszikus piros és a vérnarancs árnyalatok dominálnak. Lángoló, piros színek a világos bőrű hölgyeken a legszembetűnőbbek, egyik férfi sem tud így ellenállni nekik.

    Grace&Elegance


    Alkalmakra, elegáns öltözethez ajánlott! Egyszínű szemhéjpúder, dúsító szempillaspirál a decens megjelenés alapja. A visszafogott szem-sminkhez egy erősebb tónusú rúzst választhatunk, ezzel sugallva az eleganciát.


    Mit szóltok az újdonságoknak? Nektek melyik stílus tetszik legjobban? Nekem a Nude jön be:)

    Puszi,

    Pillangólány







    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése