Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. február 19., csütörtök

    Playboy és Playgirl, avagy a telitalálat kollekció

    Sziasztok csajok (és fiúk)!

    Igen, jól látjátok, itt vagyok:) Éljen. Hamarosan jönnek még infók a távolmaradásról, mindenségről.


    A Playboy fiataloknak szóló legújabb kollekcióját szeretném nektek most egy kicsit bemutatni- természetesen a tőlem szokásos, kicsit asszociatív módon.


    Két készletet kaptam tesztelésre. Sajnos igen, nagyon sokáig kellett tesztelgetnem, mivel keveset találkozom a szívem választottjával, aki a fiú szettet próbálta ki. Ez mindkettőnket magával ragadott.
    A neve: VIP platinum (for him). A névből valami karakteres, nagyon fűszeres illatra számítottam. Valami olyasmire, amit a Wall Street-en megszerzett pénz számolgatásához, majd az esti vacsorához húzza fel valami gazdag, igényes, öltönyös pasas. (Ezt sugallja a Playboy oldalán levő montázs is.) Ehhez képest egy olyan illatot kaptunk, ami eszméletlen "puha" illatot áraszt. Tudjátok, az az illat, ami azt idézi fel, hogy odabújtok a pasitokhoz és a puha paplan simogatja a bőrötöket.
    Szóval, ez az illat nagyon el lett találva. Egy érzelmes, ámde igényes fiúhoz tudnám leginkább elképzelni.
    Mondjuk hozzá:

    Vagy hozzá:

    Stílus, elegancia, jó ízlés. Így tudnám összefoglalni ezt a nagyszerű illatot.
    A tartósságát tekintve is megállja a helyet a 3 termék. A parfümmel naponta többször be kell fújni, ám így is kibír jó pár órát. A tusfürdőt is lehet érezni 1 órával később is még (sőt!). A dezodor pedig nagyon jól ellenáll az izzadásnak.








    A hozzám érkező csajos csomag is elnyerte a tetszésem. A legtöbb pontot a csomagolás kaphatná tőlem, ugyanis a Play it sexy Pin Up ezen a téren valami zseniális.  Erről, valamint néhány outfit és sminkötletről a Playboy honlapján remek fotókat találhattok (itt).

    Egyszerűen elmagyarázhatatlan, különleges az illat, ami eljutott hozzám. Édes, akár a vattacukor, közben az áfonya is eszembe jut róla. Totál tavaszi illat! Ha éppen most fogytok ki parfümből, irány a drogéria, ugyanis a Playboy termékei nemcsak jók, de olcsók is.
    A parfüm tartósabb, mint a legutóbb bemutatott. Elég 2-3 fújás és munkaidő végén is érezni ezt a kellemes illatot. A férfi szetthez hasonlóan itt is az elegancia keveredik a stílussal és a "puhasággal".
    A dezodor ebben a szettben is kiváló, viszont a tusfürdőben egy picit csalódtam. Ahogy a fenti képen is látjátok, egy ici-pici kókuszos illatot is ígér, ám ezt egyáltalán nem vettem észre (pedig nagyon kerestem).  Mivel ennyi hibát találtam a termékcsaládban, teljesen meg voltam elégedve és sokkal jobban megkedveltem, mint a múltkoriakat. Sajnos éppen ezért elég gyorsan fogynak. A mindennapi fürdőszobai szertartás részeivé váltak mesés illatuk miatt.

    Az inspiratív képek itt sem maradhatnak el.

    Először jöjjön két olyan sminkcucc, amit ajánlanék a kis csodához:



    Most pedig láthatjátok, én mit ajánlok ehhez a kellemes, elegánsan játékos illathoz.



    A totál telitalálat számomra a csomaghoz:



    Amennyiben a beszámolóm felkeltette az érdeklődéseteket és ellátogattok egy drogériába, hogy megszaglásszátok valamelyik terméket, kérlek jelezzétek, ti mit tapasztaltatok. 

    Legyen csodaszép, illatos napotok!


    Olcsi




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése